25/08/13

Liga Adelante 2013-2014: Deportivo 0 - 1 Córdoba

GALEGO:

24 de agosto de 2013

Unha xogada de falta de lousa ben executada polo Córdoba determinou a derrota do Deportivo (0-1) na estrea ligueira do Dépor en Riazor. Debutaron en partido oficial na Coruña Bicho e Dani Igrexas.

Comezou mellor o Córdoba e Xisco aos poucos minutos puido marcar só ante Lux, pero o seu disparo foise desviado por pouco.

Tras o descanso o Deportivo fíxose co mando do partido e udo adiantarse no marcador nun man a man de Rudy con Saizar que resolveu ben a meta andaluz.

Bicho e Dani Igrexas, dous canteiráns con moita calidade, saltaron ao terreo de xogo para tratar de dar a volta ao marcador. O Deportivo encerrou a un extenuado Córdoba na súa área, pero faltou algo de precisión e claridade nos metros finais.

DEPORTIVO: Lux; Laure, Kaká, Insua, Manuel Pablo; Álex Bergantiños (Dani Igrexas, min.78), Wilk (Bicho, m. 59); Arizmendi (Juan Carlos, m. 46), Juan Domínguez, Rudy; e Luís Fernández.

CÓRDOBA: Saizar; Jansen, Iago Bouzón, Fran Cruz, Raúl Bravo; Pedro (Joselu, min.65), Luso, Abel, López Silva (De los Reyes, min.79); Caballero e Xisco (Ayina, min.81).

GOLES: 0-1, min.67: López Silva.

ÁRBITRO: Valdes Aller, do colexio castelán-leonés. Mostrou amarela a Pablo Insua (min.38), por parte do Deportivo; e a López Silva (min.56), por parte do Córdoba.

**********          **********

CASTELLANO:

Una jugada de falta de pizarra bien ejecutada por el Córdoba determinó la derrota del Deportivo (0-1) en el estreno liguero del Dépor en Riazor. Debutaron en partido oficial en A Coruña Bicho y Dani Iglesias.

Comenzó mejor el Córdoba y Xisco a los pocos minutos pudo marcar sólo ante Lux, pero su disparo se fue desviado por poco.

Tras el descanso el Deportivo se hizo con el mando del partido y udo adelantarse en el marcador en un mano a mano de Rudy con Saizar que resolvió bien el meta andaluz.

Bicho y Dani Iglesias, dos canteranos con mucha calidad, saltaron al terreno de juego para tratar de dar la vuelta al marcador. El Deportivo encerró a un extenuado Córdoba en su área, pero faltó algo de precisión y claridad en los metros finales.

DEPORTIVO: Lux; Laure, Kaká, Insua, Manuel Pablo; Álex Bergantiños (Dani Iglesias, min.78), Wilk (Bicho, m. 59); Arizmendi (Juan Carlos, m. 46), Juan Domínguez, Rudy; y Luis Fernández.

CÓRDOBA: Saizar; Jansen, Iago Bouzón, Fran Cruz, Raúl Bravo; Pedro (Joselu, min.65), Luso, Abel, López Silva (De los Reyes, min.79); Caballero y Xisco (Ayina, min.81).

ÁRBITRO: Valdes Aller, del colegio castellano-leonés. Mostró amarilla a Pablo Insua (min.38), por parte del Deportivo; y a López Silva (min.56), por parte del Córdoba.