23/09/13

Liga Adelante 2013-2014: Deportivo 1 - 0 Alcorcón

GALEGO:

22 de setembro de 2013

O Deportivo logrou a primeira vitoria en Riazor e sitúase na zona media da táboa a só 4 puntos do líder.

O Deportivo saltou desde o primeiro minuto a por o partido. E, aínda que avisou Óscar Plano cun disparo alto aos 7 minutos, foi Juan Domínguez o que logrou o primeiro tanto branquiazul en Riazor esta tempada, ao cuarto de hora de xogo.

Lux apenas tivo que intervir, salvo un único disparo desde a frontal que se marchou fóra. Así, ao descanso chegouse con 1-0.

Na segunda metade a punto estivo de empatar o Alcorcón nun saque de esquina directo ao primeiro pau. Tras tocar no poste, o balón sae repelido sen que nin atacantes nin defensores acertasen a tocalo e máis tarde Fernando Sales plantouse só ante Lux, aínda que afortunadamente o atacante cruzou en exceso a pelota.

A segunda parte foi de dominio do Alcorcón mentres que o Deportivo apenas creaba perigo. A saída de Marchena contribuíu a consolidar a defensa do ataque constante dos visitantes.

Ao final, ovación de gala para un Deportivo que acabou con seis canteiráns no seu once.

Deportivo: Lux, Laure, Insua, Alex, Manuel Pablo, Wilk, Juan Domínguez, Culio, Juan Carlos (m. 82, Marchena), Arizmendi (m. 60, Luís) e Borja (m. 76, Bicho).

Alcorcón: Dani Giménez, Serrán, Babin, Rubén Sanz (m. 88, Martínez), Óscar Plano (m. 58, Sergio Prendes), Sergio Mora (m. 71, Juli), Pacheco, Cristian Alfonso, Fernando Sales, Àngel Sánchez e Nagore.

Árbitro: Francisco M. Arias López, do Colexio Cántabro. Amoestou por parte do Deportivo a Borja Bastón, Wilk e Insua.

Goles: 1-0, m. 15: Juan Domínguez.

**********          **********

CASTELLANO:

22 de septiembre de 2013

El Deportivo logró la primera victoria en Riazor y se sitúa en la zona media de la tabla a sólo 4 puntos del líder. El Deportivo saltó desde el primer minuto a por el partido. Y, aunque avisó Óscar Plano con un disparo alto a los 7 minutos, fue Juan Domínguez el que logró el primer tanto blanquiazul en Riazor esta temporada, al cuarto de hora de juego. Lux apenas tuvo que intervenir, salvo un único disparo desde la frontal que se marchó fuera. Así, al descanso se llegó con 1-0.

En la segunda mitad a punto estuvo de empatar el Alcorcón en un saque de esquina directo al primer palo. Tras tocar en el poste, el balón sale repelido sin que ni atacantes ni defensores acertaran a tocarlo y más tarde Fernando Sales se plantó solo ante Lux, aunque afortunadamente el atacante cruzó en exceso la pelota. La segunda parte fue de dominio del Alcorcón mientras que el Deportivo apenas creaba peligro. La salida de Marchena contribuyó a consolidar la defensa del ataque constante de los visitantes.

Al final, ovación de gala para un Deportivo que acabó con seis canteranos en su once.

Deportivo: Lux, Laure, Insua, Alex, Manuel Pablo, Wilk, Juan Domínguez, Culio, Juan Carlos (m. 82, Marchena), Arizmendi (m. 60, Luis) y Borja (m. 76, Bicho).

Alcorcón: Dani Giménez, Serrán, Babin, Rubén Sanz (m. 88, Martínez), Óscar Plano (m. 58, Sergio Prendes), Sergio Mora (m. 71, Juli), Pacheco, Cristian Alfonso, Fernando Sales, Ángel Sánchez y Nagore.

Árbitro: Francisco M. Arias López, del Colegio Cántabro. Amonestó por parte del Deportivo a Borja Bastón, Wilk e Insua.