30/08/13

Teresa Herrera 2013: Deportivo 0 - 4 Real Madrid

GALEGO:

29 de agosto de 2013.

O Real Madrid, que logrou tres goles en menos de vinte minutos, conquistou o LXVIII TROFEO TERESA HERRERA ao vencer ao Deportivo por un claro 0-4. Hai que agradecer ao Real Madrid que tal como anunciara o seu presidente, ademais de asistir ao Teresa Herrera sen condicións, o club trasladou a boa parte das súas estrelas, incluído Cristiano Ronaldo, que decidiu viaxar a Galicia en lugar de asistir á gala da UEFA desa mesma noite e que ao principio de verán declarou seguir ao Depor desde hai anos.

Fernando Vázquez e Ancelotti aproveitaron o último amigable do verán para dar minutos a todos os seus homes. No Dépor só Ayoze e Rochela non se vestiron de curto.

Kaká, Morata e Casemiro decantaron o partido cos seus goles nos primeiros minutos axudados por Cristiano Ronaldo, titular en Riazor. Co 0-3, o Real Madrid baixou de revolucións e o partido igualouse. A oportunidade máis clara para o Deportivo de estrearse no marcador foi un man a man de Luís con Casillas, que o canteirán cruzou lixeiramente en exceso.

Ao final, o concelleiro de deportes do Concello da Coruña, Francisco J. Mourelo, entregou o trofeo co seu tradicional dorma de Torre de Hércules ao Real Madrid.

Deportivo: Lux (Fabricio, min.46); Laure (Seoane, min.46), Kaká Bezerra (Uxío, min.61), Insua (Dani Iglesias, min.75), Luisinho (Manuel Pablo, min.46); Wilk (Álex Bergantiños, min.46), Juan Domínguez (Teles, min.75); Arizmendi (Juan Carlos, min.46), Culio (Cañi, min.75), Rudy (Bicho, min.61); e Borja Bastón (Luís, min.61).

Real Madrid: Casillas (Mejías min.82); Carvajal (Arbeloa, min.46), Pepe (Mateos, min.46), Nacho, Marcelo (Casado, min.46); Casemiro, Isco (Di María, min.46), Kaká; Morata (Benzemá, min.61), Jesé e Ronaldo (Özil, min.46).

Goles: 0-1, min.6, Kaká. 0-2, min.12: Morata. 0-3, min.16: Casemiro. 0-4, min.86: Kaká.

Árbitro: Pérez Pallas, do colexio galego. Mostrou amarela a Borja Bastón, por parte do Deportivo; e a Nacho do Madrid.

**********          **********

CASTELLANO:

El Real Madrid, que logró tres goles en menos de veinte minutos conquistó el LXVIII TROFEO TERESA HERRERA al vencer al Deportivo por un claro 0-4. Hay que agradecer al Real Madrid que tal como había anunciado su presidente, además de asistir al Teresa Herrera sin condiciones, el club trasladó a buena parte de sus estrellas, incluído Cristiano Ronaldo, que decidió viajar a Galicia en lugar de asistir a la gala de la UEFA de esa misma noche y que al principio de verano declaró haber seguido al Depor desde hace años.

Fernando Vázquez y Ancelotti aprovecharon el último amistoso del verano para dar minutos a todos sus hombres. En el Dépor sólo Ayoze y Rochela no se vistieron de corto.

Kaká, Morata y Casemiro decantaron el partido con sus goles en los primeros minutos ayudados por Cristiano Ronaldo, titular de nuevo en Riazor. Con el 0-3, el Real Madrid bajó de revoluciones y el partido se igualó. La oportunidad más clara para el Deportivo de estrenarse en el marcador fue un mano a mano de Luis con Casillas, que el canterano cruzó ligeramente en exceso.

Al final, el concejal de deportes del Ayuntamiento de A Coruña, Francisco J. Mourelo, entregó el trofeo con su tradicional dorma de Torre de Hércules al Real Madrid.

Deportivo: Lux (Fabricio, min.46); Laure (Seoane, min.46), Kaká Bezerra (Uxío, min.61), Insua (Dani Iglesias, min.75), Luisinho (Manuel Pablo, min.46); Wilk (Álex Bergantiños, min.46), Juan Domínguez (Teles, min.75); Arizmendi (Juan Carlos, min.46), Culio (Cañi, min.75), Rudy (Bicho, min.61); y Borja Bastón (Luis, min.61).

Real Madrid: Casillas (Mejías min.82); Carvajal (Arbeloa, min.46), Pepe (Mateos, min.46), Nacho, Marcelo (Casado, min.46); Casemiro, Isco (Di María, min.46), Kaká; Morata (Benzemá, min.61), Jesé y Ronaldo (Özil, min.46).

Árbitro: Pérez Pallas, del colegio gallego. Mostró amarilla a Borja Bastón, por parte del Deportivo; y a Nacho del Madrid.