12/09/13

Copa 2013-2014: Córdoba 2 - 2 Deportivo

GALEGO:

11 de setembro de 2013

Vibrante final para esta eliminatoria copeira con protagonismo da canteira deportivista que logrou levantar na segunda metade o 1-0 co que chegara o Córdoba ao descanso. Juan Carlos errou nun penalti e o posterior rexeite do mesmo, pero afortunadamente viñeron os goles de Seoane e Luís. Empatou o Córdoba case ao final do noventa minutos, que concluíron con empate a dous. Na prórroga apenas houbo oportunidades e o Deportivo xogou os últimos minutos con dez por expulsión de Deak.

A ruleta dos penaltis sorriu ao Dépor por 12-13, un dos rexistros máis altos na Copa, Ao final da primeira rolda chegouse con empate a 4-4, tras fallar polo Deportivo Dani Igrexas, que supuxese a clasificación.

No once inicial no Nuevo Arcángel o Deportivo formou con 7 profesionais e 4 fabrilistas, o máximo que permite a regulamentación.

Córdoba CF: Juan Carlos, Campabadal, Fran Cruz, Bernardo, Samuel; Joselu (Pedro, min. 52), Rafa Gálvez (Abel, min. 72), Caballero, Pacheco (López Silva, min. 52); Uli Dávila; Strahman.

Deportivo: Fabricio, Seoane, Uxío (Deak, min. 27), Álex Bergantiños, Manuel Pablo; Teles, Wilk, Juan Carlos, Bicho (Fornes, min. 87), Cañi (Dani Iglesias, min. 63); Luís.

Goles: 1-0, min. 22: Caballero; 1-1, min. 49: Seoane: 1-2, min. 58: Luís; 2-2, min. 73: Abel.

Quenda de penaltis: 0-1, Diego Seoane; 0-1, falla Abel; 0-2, Juan Carlos; 1-2, Caballero; 1-3, Wilk; 2-3, López Silva; 2-4, Luís; 3-4, Strahman, 3-4, parou Juan Carlos a Dani Iglesias; 4-4, Uli Dávila; 4-5, Álex Bergantiños; 5-5, Pedro; 5-6, Manuel Pablo; 6-6, Samuel; 6-7, Fornes; 7-7, Fran Cruz; 7-8, Teles; 8-8, Bernardo; 8-9, Fabricio; 9-9, Juan Carlos; 9-10, Diego Seoane; 10-10, López Silva; 10-11, Juan Carlos; 11-11, Caballero; 11-12, Wilk; 12-12, Strahman; 12-13; Luís; e fallou Uli Dávila.

Árbitro: Lesma López (Comité Madrileño). Expulsou por dobre amarela ao deportivista Deak no min. 112 e amoestou aos cordobesistas Samuel e López Silva, así como a Wilk e Diego Seoane.

**********          **********

CASTELLANO:

11 de septiembre de 2013

Vibrante final para esta eliminatoria copera con protagonismo de la cantera deportivista que logró levantar en la segunda mitad el 1-0 con el que había llegado el Córdoba al descanso. Juan Carlos erró en un penalti y en el posterior rechace del mismo, pero afortunadamente vinieron los goles de Seoane y Luis. Empató el Córdoba casi al final de los noventa minutos, que concluyeron con empate a dos. En la prórroga apenas hubo oportunidades y el Deportivo jugó los últimos minutos con diez por expulsión de Deak.

La ruleta de los penaltis sonrió al Dépor por 12-13, uno de los registros más altos en la Copa, Al final de la primera ronda se llegó con empate a 4-4, tras fallar por el Deportivo Dani Iglesias, que hubiese supuesto la clasificación.

En el once inicial en el Nuevo Arcángel el Deportivo formó con 7 profesionales y 4 fabrilistas, lo máximo que permite la reglamentación.

Deportivo: Fabricio, Seoane, Uxío (Deak, min. 27), Álex Bergantiños, Manuel Pablo; Teles, Wilk, Juan Carlos, Bicho (Fornes, min. 87), Cañi (Dani Iglesias, min. 63); Luis.

Goles: 1-0, min. 22: Caballero; 1-1, min. 49: Seoane: 1-2, min. 58: Luis; 2-2, min. 73: Abel.

Tanda de penaltis: 0-1, Diego Seoane; 0-1, falla Abel; 0-2, Juan Carlos; 1-2, Caballero; 1-3, Wilk; 2-3, López Silva; 2-4, Luis; 3-4, Strahman, 3-4, paró Juan Carlos a Dani Iglesias; 4-4, Uli Dávila; 4-5, Álex Bergantiños; 5-5, Pedro; 5-6, Manuel Pablo; 6-6, Samuel; 6-7, Fornes; 7-7, Fran Cruz; 7-8, Teles; 8-8, Bernardo; 8-9, Fabricio; 9-9, Juan Carlos; 9-10, Diego Seoane; 10-10, López Silva; 10-11, Juan Carlos; 11-11, Caballero; 11-12, Wilk; 12-12, Strahman; 12-13; Luis; y falló Uli Dávila.

Árbitro: Lesma López (Comité Madrileño). Expulsó por doble amarilla al deportivista Deak en el min. 112 y amonestó a los cordobesistas Samuel y López Silva, así como a Wilk y Diego Seoane.